Author: backend

Caffe / April 3, 2023
4 trendet e vitit 2023 për kafen në zyrë

Ne Shqipëtarët e duam kafenë, kështu që nuk është çudi që pimë shumë kafe në punë. Por koha e një thjesht kafe të shpejtë ka kaluar, pritshmëritë e kafesë që duam të pimë në punë kanë evoluar! Le të zbulojmë se çfarë është trend…

Caffe / March 26, 2022
Histori e shkurtër e kafes

Në shekujt XIV dhe XV, egzistojnë dëshmi rreth konsumit të kafes në vendet Arabe. Bima ishte shumë e dashur për ta sepse konsiderohej me efekte magjike, për këtë arsye popujt e zonës për shumë kohë e ndaluan exportin drejtë vendesh të tjera. Ata e…

Caffe / February 26, 2022
Kuriozitete Rreth Kafes

Fillimisht ajo konsumohej vetëm në ambientet e aristokracisë dhe të shoqërisë së lartë. U desh të kalonte kohë e gjatë deri sa ajo të përhapej në pjesën tjetër të shoqërisë. Ndërkohë që dikur kafja ishte vështirësisht e përballueshme për shtresat e ulëta dhe konsiderohej…

Caffe / February 26, 2022
Origjina e Bimëve

Dua kafe suksesin e saj ja beson zonave më të mira për rritjen dhe kultivimin e kafes duke filluar nga Etiopia, Brazili, Kolumbia etj. Bimët më të mira, kushtet e favorshme klimaterike dhe përkujdesja nga mjeshtra të vërtetë, janë vetëm disa nga cilësitë e…

This site is registered on wpml.org as a development site.