Month: February 2022

Caffe / February 26, 2022
Kuriozitete Rreth Kafes

Fillimisht ajo konsumohej vetëm në ambientet e aristokracisë dhe të shoqërisë së lartë. U desh të kalonte kohë e gjatë deri sa ajo të përhapej në pjesën tjetër të shoqërisë. Ndërkohë që dikur kafja ishte vështirësisht e përballueshme për shtresat e ulëta dhe konsiderohej…

Caffe / February 26, 2022
Origjina e Bimëve

Dua kafe suksesin e saj ja beson zonave më të mira për rritjen dhe kultivimin e kafes duke filluar nga Etiopia, Brazili, Kolumbia etj. Bimët më të mira, kushtet e favorshme klimaterike dhe përkujdesja nga mjeshtra të vërtetë, janë vetëm disa nga cilësitë e…

This site is registered on wpml.org as a development site.