Produkte

Gjeni kafen perfekte përmes një game të gjerë produktesh.

Mishelat tona pregatiten, përpunohen dhe paketohen me shumë kujdes për të garantuar standartet më të larta. Inovacioni teknologjik, praktikat e mira të prodhimit, paketimi në një mjedis me atmosferë të modifikuar dhe ndjekja me përpikmëri e standarteve HACCP janë me prioritet maksimal për kompaninë, prandaj stafi i specializuar trajnohet çdo ditë për të garantuar shijen më të mirë.

Ne jemi një kompani e pavarur që përzgjedh, pjek, prodhon dhe shpërndan kafen më të mirë!

This site is registered on wpml.org as a development site.