Private Label

Për ju që e dëshironi kafenë me brandin tuaj!

Ne punojmë me klientët dhe për klientët. Ne mund të zgjerojmë gamën tuaj duke prodhuar produkte kafeje me markën TUAJ. Të gjitha produktet tona bazohen në harmoninë e raportit çmim & cilësi.

Stafi ynë profesional kujdeset për të gjitha nevojat e klientit nga shija, e deri tek paketimi, dizajni dhe përpunimi grafik, me fleksibilitet dhe përshtatshmëri të lartë ndaj kërkesave tuaja të ndryshme.

Ne i përgjigjemi shpejt të gjitha porosive, qofshin ato “të vogla” apo “të mëdha”, dhe çmimet tona mbeten mjaft të përballueshme. Rezultatet në fund do të jenë të garantuara. Marka juaj do të jetë një markë cilësore, e përshtatur për ju dhe te gjithë klientët tuaj.

CIALDA / ESE POD

Kafe të ambalazhuara në filter të kompostueshëm. Bustina të ambalazhuara në ambient mbrojtës me azot. Produkti ambalazhohet me letër me tre shtresa / triplex.

KAFE TURKE

Bustina të ambalazhuara në ambient mbrojtës me azot. Produkti ambalazhohet me letër me tre shtresa / triplex.

KAFE KOKËRR 1 KG HORECA / RETAIL

Kafe me ambalazh me valvul degazimi produkti ambalazhohet me letër me tre shtresa / triplex.

Klientët Tanë

Yes, it was a nice stay in Dua Caffe Shop, staff educated and professional , good food. Best coffee in town.
L.N
Klient
Ottimo caffé e cappuccino.
Ivan “Ivan Tesk” R
Klient
Nice place for a coffee served by a friendly staff
Hekuran Vokshi
Klient
This site is registered on wpml.org as a development site.