Ne Shqipëtarët e duam kafenë, kështu që nuk është çudi që pimë shumë kafe në punë. Por koha e një thjesht kafe të shpejtë ka kaluar, pritshmëritë e kafesë që duam të pimë në punë kanë evoluar!
Le të zbulojmë se çfarë është trend në kafenë e zyrës këtë vit - impresiononi klientët, punonjësit dhe kolegët me këto tendenca të kafesë në zyrë.
Opsione të qëndrueshme
Punonjësit duan të dinë se nga vjen kafeja e tyre dhe sa eco - friendly është furnizuesi. Ata duan të dinë se nga vjen kafeja që pinë në zyrë, si kultivohet, si korret dhe si pëpunohet.
Dua Caffe inicioi nga një projekt i përgjegjësisë sociale për të përmirësuar kushtet sociale, mjedisore dhe teknikat e prodhimit të disa komuniteteve prodhuese të kafesë. Aktualisht Dua është ndër kafet më të preferuara në Shqipëri, meritë kjo e pasionit, përkushtimit dhe vëmendjes ndaj çdo detaji të procesit, duke filluar që nga përzgjedhja e vendit të origjinës së bimëve, vjelja e tyre dhe trajtimi i plotë. Kjo e bën çdo kokërr të Dua Caffe të veçantë.
Dekafeinato
Dekafeinato Dua Caffe prodhohet duke hequr paraprakisht kafeinën nga kokrrat e kafesë jeshile. Kokrrat pa kafeinë trajtohen më pas me procese të ngjashme me kokkrat e kafesë së zakonshme - që do të thotë se ju merrni të njëjtën shije në filxhanin tuaj!
Popullariteti Dekafeinato pritet të rritet me mbi 7% deri në vitin 2027.
Ky trend është veçanërisht i rëndësishëm në zyrë, pasi njeh një spektër më të gjerë të adhuruesve të kafesë ku të gjithë meritojnë një kafe të shijshme në vendin e punës.
Kafe e ftohtë
Mund të argumentohet se moti i ngrohtë e nxit këtë prirje, por ne mendojmë se do të zgjasë më shumë se dielli dhe do të qëndrojë e fortë gjatë gjithë vitit. Kafeja e ftohtë - është freskuese dhe mund ta pini kudo.
Të ndash një filxhan Dua Caffe së bashku, është vetëm një nga mënyrat se si mund te krijohen mardhënie fantastike në zyrë!