Month: March 2022

Caffe / March 26, 2022
Histori e shkurtër e kafes

Në shekujt XIV dhe XV, egzistojnë dëshmi rreth konsumit të kafes në vendet Arabe. Bima ishte shumë e dashur për ta sepse konsiderohej me efekte magjike, për këtë arsye popujt e zonës për shumë kohë e ndaluan exportin drejtë vendesh të tjera. Ata e…

This site is registered on wpml.org as a development site.