Dua Caffe Lusso 1kg

Dua Caffe Lusso 1kg

Kategoria

2,600.00L

Përzjedhje mjaft e kujdesshme e kafeve më të çmuara arabike te rritura ne lartesi mbi 2000 m mbi nivelin e detit dhe robustave me cilësore te zonave Aziatike. Te gjitha këto për të dhënë një mishelë delikate me aroma te frutave me përmbajtje të acidit citric si dhe shije të frutave të thata dhe të cokollatës së zezë. Pjekje mesatare dhe e njëtrajtshme, gjë që trasmeton nje uniformitet në aromë dhe nַë shije. Shijoni ekspres autentik italian.  

Aroma       Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe

Ëmbëlsia       Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe

Kremoziteti     Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe gri Dua caffe gri

Intensitet       Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe gri Dua caffe gri

Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.