Aria Caffe Suprema 1kg

Aria Caffe Suprema 1kg

Kategoria

2,000.00L

Mishelë me shije të frutave të thata mjaft intense. Përzierje e arabikëve të Zonës së Amerikës Jugore si dhe kafeve robusta natyrale të zonave Afrikane. Pjekje e mesatare që vë në dukje kremozitetin, ëmbëlsinë dhe pa aciditet të tepruar. Një filxhan kafeje e plotë dhe me një intensitet të lartë.  

Aroma     Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe gri Dua caffe gri

Ëmbëlsia Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe gri

Kremoziteti Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe

Intensitet Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe kuqe Dua caffe gri

Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.