Dua Caffe Cialda Espresso Decafeinato 18b

Dua Caffe Cialda Espresso Decafeinato 18b

Kategoria

500.00L

18 bustina Cialda Ese Pod të paketuara në atmosferë tekontrolluar. Kafeja e dekafeinizuar me plot krem dhe aromë. Cialda Ese Pod përdoren në të gjithë makinetat e kafes me mbajtëse filtra.
Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.