Dua Caffe Cialda Espresso 18b

Dua Caffe Cialda Espresso 18b

Kategoria

400.00L

18 bustina Cialda Ese Pod të paketuara në atmosferë të kontrolluar. Mishelë e krijuar nga përzjedhja e kokrrave te kafes me origjinë nga zonat e Amerikës Qëndrore, Brazilit dhe Azisë. Cialda Ese Pod përdoren në të gjithë makinetat e kafes me mbajtëse filtri.
Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.