Dua Caffe Espresso 150b me kit

Dua Caffe Espresso 150b me kit

Kategoria

4,500.00L

150 bustina Cialda Ese Pod të paketuara në atmosferë të kontrolluar. Mishelë e krijuar nga përzjedhja e kokrrave të kafes me origjinë nga zonat e Amerikës Qëndrore, Brazilit dhe Azisë. Cialda Ese Pod përdoren në të gjithë makinetat e kafes me mbajtëse filtri. Në paketim perfshihet sheqeri, trazuesit si dhe gotat e kartonit, ideale për ambjentet e punës dhe shtëpi.
Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.