Merak Caffe Turke 95 g

Merak Caffe Turke 95 g

Kategoria

115.00L

Merak Kafe Turke karakterizohet nga një kremozitet dhe aroma te lehta të frutave të thata. Shije e plotë dhe me intensitet të lartë. Ambalazhimi i Merak Kafe Turke bëhet me anë të azotit, i cili bën të mundur ruajtjen aromave dhe shijeve si në ditën e parë te bluarjes.
Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.