Dua Caffe Turke 100 g

Dua Caffe Turke 100 g

Kategoria

130.00L

Përzgjedhje e kokrrave më të mira të kafes nga zonat Minas Gerais Brasil si dhe pjekja e tyre me aq kujdes nga mjeshtrat tonë për të sjellë shijen e kafes turke tradicionale. Ambalazhimi i Dua Caffe Turke bëhet me anë të azotit, i cili bën të mundur ruajtjen aromave dhe shijeve si në ditën e parë te bluarjes.
Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.