Dua Kafe Orzo

Dua Kafe Orzo

Kategoria

2,000.00L

Përgatitja e kafesë së elbit  bëhet  pasi   elbi është  pjekur  dhe është bluar. Një vecanti  e kafes së elbit është mungesa e kafeinës e cila është prezente  te llojet e  kafes  Arabica dhe  Robusta. Perberja është 100 % elb dhe është e tretshme.  500 g
Produkte të Ngjashme
This site is registered on wpml.org as a development site.