Arti i pjekjes

Kafe për çdo moment

Kafe Kremoze

Rreth Nesh

Dua Caffe plotëson kërkesën e konsumatorit shqiptar për kafe me shije unike. Aroma e plotë dhe ekuilibri unik i mishelës dhe pjekjes, e bën Dua Caffe kafen që nuk mund të harrohet lehtë.

Nga përzgjedhja e kokrrave më të mira të kafesë deri tek pjekja e tyre dhe paketimi bashkëkohor; Dua Caffe është gjithçka që i mungon tregut të kafes në Shqipëri.

Teknologjia e lartë dhe sistemi i paketimit të kafes garanton cilësinë e Dua Caffe nga pjekja deri në shijimin e saj.

Risi në treg

Dua Caffe vjen si risi për konsumatorin me një art që nis nga përzgjedhja e kokrrave të kafesë, pjekja e tyre, bluarja deri tek paketimi bashkëkohor. Mishela e kësaj kafeje është e përzgjedhur nga mjeshtrat tanë, e pjekur nga një teknologji e lartë dhe mbrojtje e cilësisë dhe shijes si në ditën e parë të saj. Sjellim pranë jush kokrrat më të mira të kafesë, aromën unike dhe linjën e plotë të shërbimit në filxhanin që ju dëshironi .
 • null
  Arti i pjekjes
 • null
  Arti për kënaqësinë e shijes
 • null
  Tradita e kafesë, në filxhanin tuaj
 • null
  Kafe perfekte, pa kompromis
 • null
  Një ndjesi e papërshkrueshme e shijeve
Përzgjedhja e kokrrave të kafesë
Perfekte për smoothies
Pjekja e tyre
Receta të ndryshme për pije
Bluarja
Kafe cilësore

Misioni ynë

Dua Caffe vjen me një mision të qartë: vendosjen dhe mbajtjen e standarteve më të larta të cilësisë dhe etikës në gjithçka që bëjmë. Ne synojmë të ofrojmë kafen më të shijshme dhe gjithashtu duam t’u ofrojmë klientëve tanë një shërbim të shkëlqyer.

Kokteil me bazë kafe

KONTAKTE

null

Telefon

+355 068 30 00 333
null

Adresa

Rruga Picar nr 1032 , Vore Tirane- Albania, Kod Postar 1032